7 skutečné recenze o Gems Bonanza — slot je klady a zápory

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2023-01-08

Twitter  LinkedIn  Telegram

Ahoj všichni! V tomto článku jsem shromáždil recenze o Gems Bonanza štěrbina. Jedná se o recenze výhradně skutečných hráčů, které se mi podařilo najít na internetu. Většinou z komentářů na YouTube a herních fórech. Recenze jsou ponechány z účtů, které byly ověřeny e-mailem, takže jim můžete věřit a vytvořit si svůj názor na hry Bonanza slot.

Vydělal 3000$ v Gems Bonanza

Hraji Gems Bonanza již více než rok. Dělám trochu a při nízkých sázkách. Maximum, které jsem kdy vyhrál, bylo $3000 a s výběrem nebyly žádné problémy. Často beru bonusová otočení zdarma, která nemusí být vsazena, jen abych procházel vkladem. Technická podpora je také skvělá, všechny problémy jsou vyřešeny rychle. Stručně řečeno, skvělý slot, vždy s ním začínám hru.

RedDevil32 06.09.22  

 

Slot poskytuje 2. měsíc v řadě

Takový úspěch jsem vůbec nečekal. Začal jsem s malým vkladem, protože o tomto slotu toho moc nevím, ale výsledek byl příjemně překvapivý. S malým vkladem 30 $se mi první den podařilo získat 100$. Pak to bylo ještě víc. Nemůžu to přestat hrát už měsíc. Samozřejmě tam byly i ztráty, ale ve srovnání s vítězstvími jsou zanedbatelné. Doporučuji Gems Bonanza všem.

Páv41 21.10.22  

 

Chamtivý slot-pouze $80 za týden

Měl jsem velké naděje z Gems Bonanza, ale vyšla velmi shnilá čísla. Existuje spousta bonusů, které vám ve skutečnosti nic nedávají a jen občas vám něco poskytnou. První den jsem díky vkladovému bonusu mohl vyhrát alespoň něco, ale to je vše, hra dále nešla. Podařilo se mi vyhrát jen asi 80 $za týden. No, tak to nemá být! Nedoporučuji to nikomu, neztrácejte čas na této hře.

Solehater78 23.09.2022

 

Gems Bonanza pomohl získat $ 200

Ztratil jsem $200 v různých automatech a už jsem ztratil naděje na výhru v hracích automatech. Rozhodl jsem se hrát Gems Bonanza za posledních 50 $a bylo to moje nejlepší rozhodnutí v poslední době. Velké množství bonusů a Roztočení zdarma pomohlo Zdvojnásobit vklad za 2 dny a za 5 dní jsem vyhrál částku, kterou jsem ztratil v jiných automatech. Kluci, hrát Gems Bonanza a vyhrát!

14.08.22

 

Klesl $ 150 vklad do 5 minut

Studoval jsem demo verzi Gems Bonanza docela dlouho a nemohl jsem se rozhodnout spustit hru, což jsem později litoval. Existuje spousta bonusů a Roztočení zdarma, ale k čemu jsou dobré, když nepřinášejí peníze? Jen ztracený čas a peníze! Jak můžete ztratit všechno v řadě? Nedostal jsem vůbec nic. Ztratil jsem vklad $150 během několika minut. Nikomu to nedoporučuji.

HatefulNinja69 03.08.22

 

Vydělal 600$ v Gems Bonanza za týden

Unavený z nedokončených slotů, které nelze hrát. Po 20 minutách hry mě začnou bolet oči. Ale Gems Bonanza má velmi pěkné rozhraní, bez jasných barev, což mi umožňuje točit buben celé hodiny. Ano, zisk je relativně malý, za dva týdny se mi podařilo získat pouze 600$, ale alespoň to mohu hrát klidně, aniž bych namáhal oči, a to je pro mě důležité.

Winter Soldier 29.10.22

 

Vyhrál $300 během prvních 4 dnů

Opravdu doufám, že fráze "prožijete Nový rok stejným způsobem, jakým ho vidíte" bude v mém případě fungovat. Díky drahokamům Bonanza jsem dokázal vyhrát 300 $v prvních 4 dnech nového roku. Budu pokračovat ve stejném duchu. Výše bonusů je jen zázrak! A Roztočení zdarma nepřestávají potěšit čas od času. Děkuji, pragmatická hra!

BullyMaguire 05.01.23

 

Hrát na 1win

Hrát na 1win
  • ✅ 500% bonus za vklad (maximální výše bonusu $950)
  • ✅ 70 freespinů jako bonus za vklad (vklad $30 nebo více)
  • ✅ 30% Cashback (vrácení až 30% ztracených prostředků do týdne)

Hrát na Pin-up

Hrát na Pin-up
  • ✅ 120% bonus za vklad (maximální výše bonusu $750)
  • ✅ 250 Freespins jako bonus za vklad (vklad $50 nebo více)
  • ✅ $1000 Cashback (vrácení až 10 % ztracených prostředků za týden)

DMCA.com Protection Status Česko [email protected]

Gemsbonanzaslot.com nepatří žádnému kasinu. Neposkytujeme žádné informace pro nelegální účely. Je vaší odpovědností zajistit, abyste byli oprávněni hrát v souladu se zákony vaší jurisdikce (věk pro hraní, právní status atd.). Návštěvou našich webových stránek souhlasíte s tím, že Zásady ochrany osobních údajů. 18+